Home > Letland > Centraal-Livland > Riga

Vakantiehuizen in Riga

Onze vakantiehuisjes in Riga. Boek nu online uw vakantiehuis.
Riga is de hoofdstad van Letland en de grootste stad van de drie Baltische staten. De stad ligt dichtbij de Oostzee, aan de oevers van de Westelijke Dvina. Middelpunt van de Baltische staat is Milda, het Vrijheidsmonument van Riga De groen uitgeslagen dame houdt drie sterren vast, deze symboliseren de historische delen waaruit het land is opgebouwd. Riga telt vele parken, zo ook rondom Milda. In de winter zit het geheel er (...)
1 Huizen gevonden (Kies vertrek en reisduur voor beschikbaarheid en prijzen.)
Vakantiehuis voor 4 personen in Riga, Centraal-LivlandCa. 40 m², 1 slaapkamer, 1 badkamer, huisdieren zijn toegestaan (max. 1), digitale tv, internet, draadloos internet, wasmachine, niet-rokers, zandstrand ca. 23 km, sauna »»
Centraal-Livland
Riga
: 879012
 
Week vanaf: € 515,-
Boekingsservice.nl | Jan Hooglandstraat 23 | 8121 BV Olst | Nederland | Contact

Steden:
Riga   
Regio's:
Centraal-Livland   Koerland   Letgallen   oostzeekust Letland   Riga en omgeving   Semgallen   
Landen:
Albanië   Andorra   Antigua en Barbuda   Argentinië   Armenië   Australië   Barbados   België   Bosnië en Herzegovina   Brazilië   Bulgarije   Canada   Costa Rica   Cuba   Curaçao   Cyprus   Denemarken   Dominicaanse Republiek   Duitsland   Egypte   Estland   Filipijnen   Finland   Frankrijk   Grenada   Griekenland   Groot-Brittannië   Guadeloupe   Hongarije   Ierland   IJsland   India   Indonesië   Iran   Israël   Italië   Kaapverdië   Kazachstan   Kenia   Kroatië   Letland   Luxemburg   Macedonië   Madagaskar   Malta   Marokko   Martinique   Mauritius   Mexico   Monaco   Montenegro   Nederland   Noorwegen   Oekraïne   Oostenrijk   Polen   Portugal   Réunion   Roemenië   Rusland   Saint Vincent en de Grenadines   Senegal   Servië   Seychellen   Sint-Bartholomeus   Sint-Maarten (eiland)   Slovenië   Slowakije   Spanje   Sri Lanka   Tanzania   Thailand   Tsjechië   Tunesië   Turkije   Uruguay   Verenigde Arabische Emiraten   Verenigde Staten   Zuid-Afrika   Zweden   Zwitserland