Home > Sri Lanka

Vakantiehuizen in Sri Lanka

Sri Lanka is een eiland gelegen in de Indische Oceaan onder India. De hoofdstad van Sri Lanka is Colombo. Duiken in de exotische oceaan, walvissen spotten of gewoonweg lekker zonnen onder een palmboom, aan de oostkust van Sri Lanka kan het allemaal. Tot op heden is de oostkust van het eiland grotendeels verborgen gebleven voor toeristen. In dit gebied woedde jarenlang een strijd tussen Tamil tijgers en het (...)
32 Huizen gevonden (Kies vertrek en reisduur voor beschikbaarheid en prijzen.)
32 huizen | Meer vakantiehuizen >>
Vakantiehuis voor 4 personen in Beruwala, westkust van Sri Lanka2 slaapkamer, Huisdieren niet toegestaan, satelliet-tv, wasmachine, strand ca. 1 km »»
westkust van Sri Lanka
:
Beruwala
 
Vakantiehuis voor 10 personen in Beruwala, westkust van Sri Lanka4 slaapkamer, Huisdieren niet toegestaan, tv, wasmachine, strand ca. 50 m »»
westkust van Sri Lanka
:
Beruwala
 
Vakantiehuis voor 8 personen in Beruwala, westkust van Sri Lanka4 slaapkamer, Huisdieren niet toegestaan, strand ca. 100 m »»
westkust van Sri Lanka
:
Beruwala
 
Vakantiehuis voor 6 personen in Beruwala, westkust van Sri Lanka3 slaapkamer, Huisdieren niet toegestaan, satelliet-tv, wasmachine, strand ca. 200 m, zwembad »»
westkust van Sri Lanka
:
Beruwala
 
Vakantiehuis voor 6 personen in Talpe, zuidkust van Sri Lanka3 slaapkamer, Huisdieren niet toegestaan, tv, wasmachine, strand ca. 1 km, zwembad »»
zuidkust van Sri Lanka
:
Talpe
 
Kamer voor 2 personen in Beruwala, westkust van Sri Lanka1 slaapkamer, Huisdieren niet toegestaan, satelliet-tv, strand ca. 1 km, gemeenschappelijk zwembad »»
westkust van Sri Lanka
:
Beruwala
 
32 huizen | Meer vakantiehuizen >>
Boekingsservice.nl | Jan Hooglandstraat 23 | 8121 BV Olst | Nederland | Contact