Home > Estland

Vakantiehuizen in Estland

Estland is een land in Noordoost-Europa, dat in het westen wordt begrensd met de Oostzee. In het noorden met de Finse Golf en in het oosten met Rusland, en in het zuiden met Letland. Het is de noordelijkste en de kleinste van de drie Baltische landen. In de zomer is het in Estland ongeveer rond de 20 graden, maar het kan ook net als in Nederland opeens 30 graden zijn. In December en Januari schijnt de zon hier ongeveer 6 uur (...)
6 Huizen gevonden (Kies vertrek en reisduur voor beschikbaarheid en prijzen.)
Vakantiehuis voor 4 personen in Rannaküla bei Valjala, SaaremaaCa. 60 m², 3 slaapkamer, 1 badkamer, huisdieren zijn toegestaan (max. 2), satelliet-tv, grasstrand ca. 1 m, zee ca. 1 km, sauna, finca, hot tub »»
Saaremaa
:
Rannaküla bei Valjala
 
Vakantiehuis voor 4 volwassenen + 2 kinderen in Randvere, SaaremaaCa. 58 m², 2 slaapkamer, 2 badkamers, Huisdieren niet toegestaan, tv, internet, wasmachine, niet-rokers, strand ca. 1 km, zee ca. 500 m, sauna, hut »»
Saaremaa
:
Randvere
 
Vakantiehuis voor 2 volwassenen + 2 kinderen in Pärsti, Vilandimaa1 slaapkamer, 1 badkamer, huisdieren zijn toegestaan (op aanvraag), satelliet-tv, niet-rokers, strand ca. 8 km, zee ca. 100 km, sauna, vakantie op een boerderij, agriturismo »»
Vilandimaa
:
Pärsti
 
Vakantiehuis voor 6 volwassenen + 2 kinderen in Rannaküla bei Valjala, SaaremaaCa. 90 m², 2 slaapkamer, 1 badkamer, huisdieren zijn toegestaan (max. 1), tv, wasmachine, strand ca. 500 m, sauna, vakantie op een boerderij, uitzicht op zee »»
Saaremaa
:
Rannaküla bei Valjala
 
Boekingsservice.nl | Jan Hooglandstraat 23 | 8121 BV Olst | Nederland | Contact