Home > Zwitserland > Centraal-Zwitserland

Vakantiehuizen in Centraal-Zwitserland

Zomerpret op bergen en meren. In het begin was er Midden-Zwitserland. Hier begon Zwitserland met het Bondgenootschap van de Urner, Schwyzer en Unterwaldner op de Rütli. En met de bouw van de Schöllenenbrug het doorvoerverkeer over de Gotthard en met de opening van de eerste tandradbaan van Europa in 1871 de Rigi op het reistijdperk. Dit bergachtige land rondom het Vierwoudstrekenmeer en het zachte merenplateau is rijk aan (...)
247 Huizen gevonden (Kies vertrek en reisduur voor beschikbaarheid en prijzen.)
247 huizen | Meer vakantiehuizen >>
Appartement voor 2 personen in Andermatt, kanton Uri (Urserental)Ca. 70 m², 1 slaapkamer, 2 badkamers, Huisdieren niet toegestaan, tv, internet, draadloos internet, wasmachine, vaatwasser, niet-rokers »»
Centraal-Zwitserland
:
Andermatt
 
Appartement voor 4 personen in Andermatt, kanton Uri (Urserental)Ca. 108 m², 2 slaapkamer, 3 badkamers, Huisdieren niet toegestaan, tv, internet, draadloos internet, wasmachine, vaatwasser, niet-rokers »»
Centraal-Zwitserland
:
Andermatt
 
Appartement voor 4 personen in Lungern, kanton Obwalden1 slaapkamer, 1 badkamer, Huisdieren niet toegestaan, tv, niet-rokers »»
Centraal-Zwitserland
:
Lungern
 
Appartement voor 4 personen in Weggis, kanton LuzernCa. 97 m², 2 slaapkamer, 1 badkamer, Huisdieren niet toegestaan, tv, wasmachine, vaatwasser, niet-rokers »»
Centraal-Zwitserland
:
Weggis
 
Appartement voor 2 personen in Luzern, kanton LuzernCa. 21 m², 1 slaapkamer, 1 badkamer, Huisdieren niet toegestaan, tv, internet, draadloos internet, wasmachine »»
Centraal-Zwitserland
:
Luzern
 
Appartement voor 5 personen in Luzern, kanton LuzernCa. 72 m², 2 slaapkamer, 1 badkamer, Huisdieren niet toegestaan, tv, internet, draadloos internet, wasmachine, vaatwasser »»
Centraal-Zwitserland
:
Luzern
 
247 huizen | Meer vakantiehuizen >>
Boekingsservice.nl | Jan Hooglandstraat 23 | 8121 BV Olst | Nederland | Contact