Home > Bulgarije > Sofia en omgeving > Sofia

Vakantiehuizen in Sofia

Onze vakantiehuisjes in Sofia. Boek nu online uw vakantiehuis.
In het westen van Bulgarije, aan de voet van de berg Vitosha, en zo’n drie uur vliegen vanaf Amsterdam, ligt Sofia, de hoofdstad van Bulgarije. Met zijn 1,2 miljoen inwoners is het tevens de grootste stad van het land en een levendige en bruisende metropool. Het is een stad met moderne ambities. Toerisme is er één van. Ook vanuit Nederland wil men graag meer belangstelling. Sofia is een stad van uitersten, en dat uit zich (...)
6 Huizen gevonden (Kies vertrek en reisduur voor beschikbaarheid en prijzen.)
Appartement voor 4 personen in Sofia, Sofia en omgevingCa. 100 m², 2 slaapkamer, 1 badkamer, huisdieren zijn toegestaan (max. 1), satelliet-tv, internet, draadloos internet, wasmachine, vaatwasser, niet-rokers »»
Sofia en omgeving
Sofia
: 485487
 
Week vanaf: € 286,-
Appartement voor 7 personen in Sofia, Sofia en omgevingCa. 95 m², 3 slaapkamer, 2 badkamers, huisdieren zijn toegestaan (max. 1), satelliet-tv, internet, draadloos internet, wasmachine, vaatwasser »»
Sofia en omgeving
Sofia
: 871065
 
Week vanaf: € 433,-
Boekingsservice.nl | Jan Hooglandstraat 23 | 8121 BV Olst | Nederland | Contact

Steden:
Sofia   
Regio's:
Rodope- en Rilagebergte   Sofia en omgeving   Zwarte Zeekust van Bulgarije   
Landen:
Albanië   Andorra   Antigua en Barbuda   Argentinië   Armenië   Australië   Barbados   België   Bosnië en Herzegovina   Brazilië   Bulgarije   Canada   Costa Rica   Cuba   Curaçao   Cyprus   Denemarken   Dominicaanse Republiek   Duitsland   Egypte   Estland   Filipijnen   Finland   Frankrijk   Grenada   Griekenland   Groot-Brittannië   Guadeloupe   Hongarije   Ierland   IJsland   India   Indonesië   Iran   Israël   Italië   Kaapverdië   Kazachstan   Kenia   Kroatië   Letland   Luxemburg   Macedonië   Madagaskar   Malta   Marokko   Martinique   Mauritius   Mexico   Monaco   Montenegro   Nederland   Noorwegen   Oekraïne   Oostenrijk   Polen   Portugal   Réunion   Roemenië   Rusland   Saint Vincent en de Grenadines   Senegal   Servië   Seychellen   Sint-Bartholomeus   Sint-Maarten (eiland)   Slovenië   Slowakije   Spanje   Sri Lanka   Tanzania   Thailand   Tsjechië   Tunesië   Turkije   Uruguay   Verenigde Arabische Emiraten   Verenigde Staten   Zuid-Afrika   Zweden   Zwitserland