Home > België > Brussel

Vakantiehuizen in Brussel

Brussel, voor een weekend of voor een week… Brussel, van het bed naar het salon en van het concert naar de musea. Brussel, een regio waar de meest ongewone parcours die van de surrealisten en de modemakers kruisen en de elegantie van "Made in Belgium" ontmoeten. Brussel is tegelijk een belangrijke stad in Europa en van het koninkrijk België, maar staat ook bekend om de Grote Markt met het schitterende stadhuis, Manneken-Pis, (...)
58 Huizen gevonden (Kies vertrek en reisduur voor beschikbaarheid en prijzen.)
58 huizen | Meer vakantiehuizen >>
Studio voor 2 personen in Brussel-stad, BrusselCa. 25 m², 1 badkamer, huisdieren zijn toegestaan (max. 3), satelliet-tv, vaatwasser, citytrip »»
Brussel
:
Brussel-stad
 
Appartement voor 2 personen in Brussel-stad, BrusselCa. 100 m², 1 slaapkamer, 1 badkamer, Huisdieren niet toegestaan, tv, wasmachine, vaatwasser, citytrip »»
Brussel
:
Brussel-stad
 
Vakantiehuis voor 8 personen in Elsene, BrusselCa. 300 m², 4 slaapkamer, 2 badkamers, huisdieren zijn toegestaan (max. 1), kabel-tv, wasmachine, vaatwasser, zee ca. 30 km, citytrip »»
Brussel
:
Elsene
 
Appartement voor 6 personen in Brussel-stad, BrusselCa. 90 m², 1 slaapkamer, 1 badkamer, huisdieren zijn toegestaan (max. 1), kabel-tv, draadloos internet, vaatwasser, niet-rokers, citytrip »»
Brussel
:
Brussel-stad
 
Appartement voor 6 personen in Brussel-stad, BrusselCa. 130 m², 2 slaapkamer, 1 badkamer, Huisdieren niet toegestaan, kabel-tv, draadloos internet, wasmachine, vaatwasser, niet-rokers, citytrip »»
Brussel
:
Brussel-stad
 
Appartement voor 6 personen in Brussel-stad, BrusselCa. 110 m², 2 slaapkamer, 1 badkamer, huisdieren zijn toegestaan (max. 1), tv, draadloos internet, niet-rokers, citytrip »»
Brussel
:
Brussel-stad
 
58 huizen | Meer vakantiehuizen >>
Boekingsservice.nl | Jan Hooglandstraat 23 | 8121 BV Olst | Nederland | Contact